Drimmelen zet de eerste stappen richting papierloos werken!

Overal mappen, ordners vol met excel lijsten en overvolle bureau’s waren een doorn in het oog van de coordinator. Totdat hij hoorde van onze BOLbox, hét overzichtelijke arbobeheersysteem wat zorgt voor een veiligere en gezondere organisatie. Met het gebruik van de BOLbox gaat Gemeente Drimmelen meer overzicht in het papierwerk, een betere controle op de processen en veiligheid creëren.

26 gebruikers
Papierloos werken
Inclusief ARBO Eerst App

Het vraagstuk

Digitaliseren was één van de speerpunten binnen Gemeente Drimmelen. Dus ook al het papierwerk, excel lijsten en volle ordners moesten in deze nieuwe strategie verdwijnen. Zo kwam Gemeente Drimmelen uit bij de BOLbox! Een overzichtelijk en veilig dashboard waarmee je inzicht geeft in het waar, waarom en wanneer incidenten plaatsvinden, evenals overzichten van werkplekinspecties, toolboxen en veiligheidsbijeenkomsten!

Onze aanpak

Na een interactief gesprek met de coordinator en een demo als test hebben wij als advies gegeven om met onze BOLbox te starten inclusief de App Arbo Eerst! De buitendienst van Gemeente Drimmelen is van start met de BOLbox en voegen per juli de App eraan toe!

Wij zijn trots op deze mooie samenwerking!

Ook aan de slag met de BOLbox? Neem contact met ons op!

Kijk hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met het verbeteren van jullie veiligheidsprocessen en Arbo registraties met het arbobeheersysteem en Arbo App!

Bedankt voor het aanvragen offerte!