Over ons 2018-04-23T17:32:04+00:00

BOLbox is ontstaan vanuit de behoeften en wensen die de buitendiensten van de gemeenten hebben. Dit zien wij ook bij andere organisaties. Tot op de dag van vandaag constateren we dat er behoefte is aan een digitaal beheerssysteem om inzicht te hebben in de juiste kwalificaties van medewerkers, dat ze tijdig getraind worden en dat keuringen van (hand) gereedschap en materieel tijdig uitgevoerd worden om te voldoen aan de Arbowetgeving. Dit heeft de BOLbox allemaal in zich en nog veel meer!

BOLbox is een onderdeel van BOL training en advies. Onze specialisten merken in de praktijk dat het beheren en beheersen van Arbozaken vaak moeizaam verloopt. Ook zien we vaak dat men deze zaken nog te weinig heeft gedigitaliseerd. Als organisatie willen wij daarin ondersteunen en een oplossing bieden. Daarom hebben wij BOLbox ontwikkeld voor deze doelgroep(en).

Wij richten ons op de toekomst door innovatieve oplossingen te ontwikkelen waarbij de klant centraal staat. Door de informele cultuur stimuleren wij onze medewerkers om te groeien en servicegericht te denken.

Onze klanten

Wij kunnen u nog meer bieden!

BOL training en advies is uw partner als het gaat om arbogerelateerde vraagstukken. Wij trainen uw medewerkers en geven deskundig advies op dat gebied. Voor onze klanten in Zorg en Welzijn sturen wij u graag door naar BOLzorg. Hier kunt in contact komen met onze zorgdeskundigen. Met de BOLacademy kunt u zichzelf digitaal bijscholen via onze e-learning en blended-learning. BOL training en advies blijft vernieuwen en zal in de toekomst met nog meer producten komen die aansluiten op al uw behoeften. Klik hieronder op het merk om meer details te bekijken.

BOL training en advies

BEKWAAMHEID – Specialist op het gebied van arbeidsveiligheid, gezondheid, duurzame inzetbaarheid en communicatie.

www.boladvies.nl

BOLzorg

BETROKKEN – Wij zijn actief in de zorgsector om veilige zorg, vitaliteit en effectieve communicatie te waarborgen.

www.bolzorg.nl

BOLacademy logo

BOLacademy

BIJSCHOLENVia dit online leerplatform krijgt u toegang tot leerzame e-learnings en blended-learning. Bepaal uw eigen tempo.

www.bolacademy.nl