Jaarlijks keuringen? Registreer iedere keuring.

Het keuren van (arbeids)middelen is belangrijk om schade en letsel te voorkomen. Denk ook aan brand, kortsluiting, maar ook aan tijdsverlies. Door goed en tijdig te keuren kan geborgd worden dat machines werkend zijn en blijven. Uit ervaring weten we dat organisaties en bedrijven vaak jaarlijks hun middelen keuren.

Voor een aantal zaken is een jaarlijkse keuring verplicht. Hieronder vallen de volgende middelen:

  • Valbeveiliging;
  • Hijs- en hefmiddelen;
  • Liften;
  • Voertuigen.

In de praktijk wordt er vaak gesproken over een jaarlijkse keuring. Of deze keuring ook jaarlijks moet gebeuren is afhankelijk van meerdere factoren. Daarom verschillen de keuringsdata van middelen van elkaar. Dit zorgt voor extra administratie die nauwkeurig bijgehouden moet worden.

Keuringen registreren en volgen

Vaak worden keuringen bijgehouden in verschillende Excel-lijsten of zelfs nog in mappen met papieren versies. Vaak raken documenten of papieren kwijt. Dit is niet de meest ideale situatie, want het keuren van middelen is uitermate belangrijk om ongevallen/ongelukken te voorkomen.

Online beheren en registreren

Dit zijn enkele redenen waarom wij de BOLbox hebben ontwikkeld. Wij willen bijdragen aan een oplossing om keuringsproces makkelijker te maken voor u. Het registreren en bijhouden van keuringen kunt u digitaal bijhouden. Ook is deze krachtige applicatie vanaf iedere werkplek bereikbaar, waardoor u altijd bij de gegevens kan. Maar het kan meer dan dat! Benieuwd of de BOLbox iets is voor u? Vraag direct een persoonlijke demonstratie aan en onze BOLbox-specialist komt persoonlijk bij u langs!

DEMONSTRATIE AANVRAGEN…

2018-05-03T16:32:37+00:00